Παραίτηση Πατέρα από την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με οριστική πλέον την παραίτηση του προέδρου Νικόλα Πατέρα, παρά τις προσπάθειες των υπολοίπων μετόχων να τον μεταπείσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ως λόγος της παραίτησης αναφέρθηκε η έλλειψη ενότητας.
Ο πρώην –πλέον- πρόεδρος του Παναθηναϊκού δήλωσε πως "μετά από τα γεγονότα που είχαμε στο ΟΑΚΑ προχθές και μετά την παραίτηση του κυρίου Βγενόπουλου, δεν συντρέχουν οι λόγοι για να είμαι πρόεδρος.
Είχαμε μία εξαιρετική σχέση με τους φιλάθλους και υπήρχε μία άριστη σχέση το προηγούμενο διάστημα, αλλά πλέον αυτό δεν υπάρχει. 
Την Πέμπτη θα έχουμε ξανά συμβούλιο για να εκλέξουμε νέο πρόεδρο. Εγώ πρότεινα τον Αδαμάντιο Πολέμη, ο οποίος μας ζήτησε χρόνο για να το σκεφτεί.
Προτείναμε στον κύριο Θανάση Γιαννακόπουλο να αναλάβει την προεδρία αλλά ευγενικά αρνήθηκε", δήλωσε ο πρώην πλέον πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

pentelikonews.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!