Μεσογειακοί Αγώνες: «στο κόκκινο η Ελλάδα»

Για ακόμα μία φορά έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 ο πρόεδρος της διεθνούς επιτροπής, Αμάρ Αντάντι, επισημαίνοντας πως δεν αποκλείεται η Ελλάδα να χάσει την διοργάνωση.

«Η Ελλάδα βρίσκεται στην κόκκινη ζώνη κι αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μεταφερθούν οι αγώνες σε άλλη χώρα», δήλωσε ο κ. Αντάντι στο Reuters και πρόσθεσε πως η σχετική απόφαση θα παρθεί σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής των Αγώνων.

Υπογραμμίζοντας πως η Επιτροπή αντιλαμβάνεται την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, ο πρόεδρος της ΔΕΜΑ κατέληξε: «δεν μπορούμε να καταλάβουμε την έλλειψη σεβασμού σε κάποιες δεσμεύσεις που υπήρχαν στο φάκελο υποψηφιότητας, αλλά και απέναντι στη ΔΕΜΑ ως διεθνές αθλητικό ίδρυμα».

Σύμφωνα με το Reuters, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου έχει ενημερώσει την οργανωτική επιτροπή «Βόλος - Λάρισα 2013» ότι θα πρέπει να βρεθεί εναλλακτική λύση, κάτι για το οποίο η ΔΕΜΑ εκφράζει την αντίθεσή της.

 

star.gr

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!