Kαλυμνιακός: «Αποχωρούμε γιατί μας διαλύσατε»!

Την απόσυρσή του από το φετινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ανακοινώνει ο Καλυμνιακός.

Η σχετική επιστολή έφτασε ήδη στα γραφεία της ΕΠΣΔ και ουσιαστικά πρόλαβε την Πειθαρχική Επιτροπή, καθώς μετά την διακοπή του αγώνα των Καλύμνιων με τον Ευαγόρα στο 70ό λεπτό λόγω ξυλοδαρμού του διαιτητή Μιχάλη Μάμμη, η πιθανότερη τιμωρία ήταν η αποβολή του σωματείου από το πρωτάθλημα, όπως είχε συμβεί με τον Δία για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Ταξιάρχη.

Αν μη τι άλλο, είναι αξιοσημείωτο πως από την ανακοίνωση του Καλυμνιακού απουσιάζει κάθε αναφορά στο γεγονός του ξυλοδαρμού του διαιτητή, πόσο μάλλον η καταδίκη του, ενώ για άλλη μία φορά οι άνθρωποι του σωματείου επιτίθενται στην διοίκηση της ΕΠΣΔ, την οποία κατηγορούν για μεροληπτική συμπεριφορά, χρεώνοντάς της ουσιαστικά την δική τους απόφαση για την αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Καλυμνιακού είναι το ακόλουθο:

«Θέμα: Αποχώρηση του συλλόγου μας από τα Πρωταθλήματα της Α1 κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Σχετικά: α. Η υπ’ αριθ. 07/11-10-10 αναφορά μας β. Η υπ’ αριθ. 09/18-10-10 υποβολή ένστασης. γ. Η υπ’ αριθ. 10/18-10-10 αναφορά μας.

Σε συνέχεια των ανωτέρω σχετικών και της υπ’ αριθ. 20/22-11-2010 προτελευταίας αναφοράς μας -όπως την ονομάσαμε- σας γνωρίζουμε ότι αποχωρούμε από το πρωτάθλημα Α1 κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Με τα καμώματά σας, κύριοι της ΕΠΣΔ και κύριοι της Διαιτησίας, καταφέρατε να διαλύσετε -γιατί περί διάλυσης πρόκειται- τον σύλλογό μας. Μπράβο σας!!! Σύλλογος με 40ετή ιστορία να φτάνει στο σημείο διάλυσης από την προϊσταμένη Αρχή, λόγω των μεγάλων λαθών που έχει κάνει.

Επίσης, για τα μεγάλα και πολλές φορές εγκληματικά λάθη της Διαιτησίας, εσείς ευθύνεστε, γιατί η Επιτροπή Διαιτησίας ορίζεται από σας...!!! Μετά από τόσες αναφορές μας θα έπρεπε να πάρετε μέτρα. Κύριοι, μας τιμωρήσατε το γήπεδο με μία αγωνιστική.

Ο επόμενος αντίπαλος είναι η ΑΕ Κως. Μήπως θα έπρεπε να παίξουμε στην Κω, γιατί στο γήπεδό μας δημιουργούμε επεισόδια; Επίσης, όλα τα εντός παιχνίδια μας μήπως θα έπρεπε να τα παίξουμε στην Ρόδο, για να μην ταλαιπωρούνται τα σωματεία της ΕΠΣ Ρόδου; Θα ρωτήσουμε κάτι και θα θέλαμε να τύχουμε της απάντησής σας. Όταν τιμωρείται ένα γήπεδο, η ποινή εκδίδεται από το τι αναγράφει ο Διαιτητής του αγώνα και ο παρατηρητής;

Υπήρχε έκθεση παρατηρητή; Αξιότιμοι κύριοι της ΕΠΣΔ. Η κάθε Ένωση πρέπει να λειτουργεί δίκαια και να βλέπει όλα τα παιδιά της -ομάδες- με το ίδιο μάτι, όπως η «μάνα του λόχου». Εσείς είτε από ανικανότητα, είτε για διάφορους άλλους λόγους, τον σύλλογό μας τον βλέπετε διαφορετικά και θα μπορούσαμε να πούμε μισητά! Θα πρέπει κάποτε να πληροφορήσετε τον αθλητικό κόσμο της Δωδεκανήσου σχετικά με τα μικρά ή εγκληματικά λάθη σας και να απολογηθείτε γι’ αυτά!!! Να γνωρίζετε ότι και οι κυβερνήσεις πέφτουν και οι Διοικήσεις των Ενώσεων το ίδιο.

Εμείς θα περιμένουμε να αλλάξει σελίδα η ΕΠΣΔ και να έρθει μία καινούργια Διοίκηση, η οποία θα μπορεί να λειτουργεί σωστά και να είναι ικανή να ανταπεξέλθει στα κάθε είδους προβλήματα!!!».

Πηγή : Ροδιακή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!