Καλύμνιοι «μαινόμενοι»!

«Εκρήξεις» προκάλεσε στην Κάλυμνο η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ να τιμωρήσει τον Καλυμνιακό με την ποινή αποκλεισμού έδρας για μία αγωνιστική. Οι άνθρωποι του σωματείου θεωρούν την τιμωρία πέρα για πέρα άδικη και ούτε λίγο, ούτε πολύ, πιστεύουν πως αποτελεί άλλο ένα δείγμα της εχθρικής αντιμετώπισης που ισχυρίζονται πως έχουν από την Ένωση από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.


 
Καταρχήν, ως πρώτη αντίδραση η διοίκηση του Καλυμνιακού επέλεξε την μη κάθοδο της ομάδας των Νέων στο παιχνίδι με την Δόξα Καρδάμαινας, ενώ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να την αποσύρουν από το οικείο πρωτάθλημα.

Το ίδιο ισχύει και για την ανδρική ομάδα, καθώς όπως έλεγε χθες ο παράγοντας του συλλόγου, Γιάννης Γιαννικουρής, ο πρόεδρος Στέφανος Χατζημιχάλης είναι βαθιά απογοητευμένος και αποφασισμένος να εγκαταλείψει οριστικά τον χώρο του ποδοσφαίρου. Στην Κάλυμνο πιστεύουν πως για την ΕΠΣΔ ο Καλυμνιακός αποτελεί βάρος, καθώς η παρουσία του στην Α1 επιβαρύνει οικονομικά τα σωματεία της Ρόδου.

 

Συν τοις άλλοις, υποψιάζονται πως η τελευταία τιμωρία έχει σχέση με την ένσταση που κατέθεσε ο σύλλογος για κακό ορισμό του αγώνα πρωταθλήματος με τον ΓΑΣ Αναγέννηση Ιάλυσος και για την επιλογή του τέως προέδρου της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση, ως του δικηγόρου που υποστηρίζει την προσφυγή του Καλυμνιακού ενώπιον της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

 

-www.rodiaki.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!