Θα κάνουμε τους τούρκους χορηγούς του πρωταθλήματος Α1;

Αυτό και αν είναι ξεφτίλα. Το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ να ονομάζεται Turkish Airlines A1....Κι όμως ίσως γίνει και αυτό.

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται η Turkish Airlines μετά την χορηγία σε μεγάλες ομάδες όπως η Μπαρτσελονα,την χορηγία της Ευρωλίγκας αλλα και σε Ελληνικες ομαδες(πχ Μαρουσι),ειναι αποφασισμένη να γίνει χορηγός του Ελληνικού πρωταθλήματος της Α1.

Αν γίνει κάτι τέτοιο,το ελληνικό πρωτάθλημα θα ονομάζεται πλέον Turkish Airlines A1.

Οι τούρκοι θέλουν σαν τρελοί να εκμεταλλευτούν την δημοφιλία του ελληνικού πρωταθλήματος κ των μεγάλων ελληνικών μπασκετικων ομάδων και σε συνδυασμό με τον σχεδόν παραγκωνισμό αυτού του αθλήματος από τον ΟΠΑΠ, έχουν πολλές πιθανότητες να τα καταφέρουν να πάρουν την χορηγία κ από αυτό το πρωτάθλημα..

Εμείς τι να πούμε. Αν είναι δυνατόν!


newsit.gr


 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!