Κίνδυνος αναστολής των τοπικών πρωταθλημάτων στο Βόλει

-Υπάρχει κίνδυνος αναστολής  των τοπικών πρωταθλημάτων αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά η Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Δωδ/σου από την ΕΟΠΕ.-Με συνεχείς παραστάσεις η Τοπική Επιτροπή , ζητάει από την ΕΟΠΕ να σταθεί στο υψος των περιστάσεων .

Συνεδρίασε την Παρασκευή το βράδυ 15/10/2010 η Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Δωδ/σου και παρουσία εκπροσώπων των σωματείων αλλά και των διαιτητών του βόλεϊ ασχολήθηκε με θέματα που άπτονται της ομαλότερης διεξαγωγής των τοπικών πρωταθλημάτων.Η οικονομική δυσπραγία στην Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου ήταν κύρια ο λόγος που κλήθηκαν από την Τ.Ε. και οι εκπρόσωποι των σωματείων , αλλά κι εκείνοι των διαιτητών .
Ακολούθησε πολύωρη συζήτηση και μια διαρκής διαδικασία εξεύρεσης τρόπου της ομαλότερης διεξαγωγής των τοπικών πρωταθλημάτων στα οποία υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη αλλά και έχει γίνει σπουδαία δουλειά από τα σωματεία στον τομέα των μικρών Κατηγοριών.Με την συγκατάθεση των σωματείων αλλά και των διαιτητών – οι οποίοι σημειωτέον έχουν λαμβανειν ακόμα από περασμένες διοργανώσεις , η Τοπική Επιτροπή θα παραδώσει στην ΕΟΠΕ επιστολή στην οποία:
-Θα γίνεται εκτενής αναφορά στον προϋπολογισμό της περιόδου 2010-2011
-Θα αναφέρονται με κάθε λεπτομέρεια τα δεδομένα της διεξαγωγής των τοπικών πρωταθλημάτων σε όλες τις Κατηγορίες.Σε περίπτωση της μη ικανοποίησης των αιτημάτων της θα ανασταλούν όλα τα τοπικά πρωταθλήματα της δύναμης της.
Φυσικά όπως μπορεί να καταλάβει κανείς οι επόμενες μέρες παρά το γεγονός πώς η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο , είναι πολύ κρίσιμες και θα καταδείξουν είτε την θέληση των ανθρώπων του βόλεϊ να λειτουργήσουν σωστά είτε την αδυναμία πανταχόθεν να διοργανωθούν τοπικά πρωταθλήματα παρά τα υπάρχοντα μεγάλα οικονομικά πρωταθλήματα.

sports12.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!