Δωροδoκία ερευνά η FIFA

Η FIFA ερευνά τις φήμες που θέλουν δύο παράγοντές να εμφανίστηκαν θετικοί να πουλήσουν την ψήφο τους στην επικείμενη ψηφοφορία για τη χώρα που θα φιλοξενήσει το Μουντιάλ του 2018.


Όπως αναφέρει το «BBC Νews», συντάκτες των «Sunday Times» υποδυόμενοι εκπροσώπους της διοργάνωσης των ΗΠΑ, προσέγγισαν τον Νιγηριανό ψηφοφόρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Αμος Ανταμού, με σκοπό να του δώσουν χρήματα ώστε εκείνος να προκρίνει την επιλογή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Νιγηριανός φέρεται να ζήτησε 800.000 ευρώ για να χτίσει κάποια γήπεδα στη χώρα του. Το συγκεκριμένο περιστατικό προβλημάτισε τη FIFA, η οποία διενεργεί έρευνες πάνω στο ζήτημα. Υπενθυμίζεται ότι το Μουντιάλ του 2018 θα διεξαχθεί στην Ευρώπη και εκείνο του 2022 θα γίνει στην Αμερική.


Η τελική επιλογή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας θα ανακοινωθεί στο συνέδριο που έχει οριστεί για τις 28 και 29 Οκτωβρίου στη Ζυρίχη.


Πληροφορίες από το
woop.gr.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!