ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Έγινε σήμερα η πρώτη μεγάλη συνάντηση των φίλων της ΑΕΚ στο νησί,όπου συζητήθηκαν οι πρώτες ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την δημιουργία του νέου συνδέσμου.

Πάνω από 70 περίπου άτομα έδωσαν το παρόν,και συστάθηκε μια πενταμελής επιτροπή που θα τρέξει της πρώτες ενέργειες για τη σύσταση του συνδέσμου όπως είναι η αίτηση στο πρωτοδικείο αλλά και η εύρεση χώρου για την DSC_0044στέγαση του συνδέσμου.Σαυτο βέβαια θα βοηθήσει και η πείρα κάποιον που ήταν από τα ιδρυτικά μελοι του πρώτου συνδέσμου το 1994 που ήταν και ο πρώτος σύνδεσμος ομάδας που έγινε ποτέ στο νησί. Οι φίλοι από το  KOSNEWS24 ήταν εκεί όπου και η φώτο που βλέπετε.

Tις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και νέα συνάντηση για να δώσουν το παρόν και άλλοι φίλοι της ΑΕΚ που δεν μπόρεσαν λόγω ότι ακόμα είναι ανοιχτή η τουριστική σεζόν.

Αντε και με το καλό να ξεσηκωθούν και οι Αεκτζήδες και στην Κάλυμνο να κάνουν ακόμα ένα σύνδεσμο.ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!