Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ το ελληνικό ποδόσφαιρο

Σε υπόθεση εκτεταμένης φοροδιαφυγής εμπλέκεται γνωστός μάνατζερ του χώρου του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τα Νέα, έλεγχος του πρώην ΣΔΟΕ δείχνει πως το θέμα δεν σταματά εκεί, αλλά αγγίζει τα όρια της διαπλοκής, με ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος και τεράστια ποσά να εμφανίζονται ως κέρδη από το στοίχημα.
Στο σαββατιάτικο φύλλο της εφημερίδας γίνεται αναφορά στο θέμα, ενώ ο συντάκτης υποστηρίζει ότι διαθέτει όλα τα στοιχεία αλλά και τα ονόματα των εμπλεκομένων, στους οποίους αναφέρεται με τα αρχικά τους.
Ο γνωστός μάνατζερ λοιπόν, φαίνεται να έχει τρελή ρέντα τα τελευταία χρόνια στο στοίχημα, αφού εμφανίζεται να έχει κερδίσει περίπου πέντε εκατ. ευρώ! Παράλληλα, σε λογαριασμό του υπάρχουν συνολικές καταθέσεις ύψους 26 εκατ. ευρώ και πολλές από αυτές προέρχονται από πολύ γνωστούς παράγοντες και ποδοσφαιριστές της Σούπερ Λίγκας.
Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του πρώην ΣΔΟΕ πιστεύουν πως εκτός από την «καραμπινάτη» φοροδιαφυγή, υπάρχουν και άλλα σκοτεινά σημεία στην υπόθεση, που αφορούν σε προκαθορισμένα αποτελέσματα αγώνων και ξέπλυμα χρήματος.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!