Απίστευτο ξύλο σε αγώνα στην Κάρπαθό!–Αναζητείται ο δράστης ποδοσφαιριστής

Κατά την διάρκεια του φιλικού αγώνα Όθος – Απέρι στην Κάρπαθο ένας ποδοσφαιριστής επιτέθηκε με απίστευτη αγριότητα σε αντίπαλο του και τον τραυμάτισε σοβαρά. Μήνυση κατέθεσα οι γονείς του θύματος, ενώ ο δράστης διαφεύγει της σύλληψης.

Ο ποδοσφαιριστής είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από σκληρό μαρκάρισμα στον αντίπαλο του. Στη συνέχεια μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του επιτέθηκε με μανία στον ποδοσφαιριστή που πριν από λίγο είχε “κλαδέψει” και άρχισε να τον κλωτσάει.

Ο ποδοσφαιριστής μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν, διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και σήμερα το πρωί πήρε εξιτήριο. Μετά το περιστατικό οι γονείς του “θύματος” κατέθεσαν μηνύσεις στο ΑΤ Καρπάθου, ενώ ο δράστης αναζητείται και διαφεύγει της σύλληψης της αυτόφωρης διαδικασίας.

                                                                                             


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!