Εδωσε την σκυτάλη

Μέχρι την τελευταία στιγμή κράτησε σε αγωνία τους ενδιαφερόμενους, η ομάδα της Ασπίδας Σ., η οποία τελικά χθες την τελευταία ημέρα των δηλώσεων συμμετοχής των πρωταθλημάτων, κατέθεσε τα χαρτιά της για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2, αφήνοντας κενή τη θέση που δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση Αναγέννησης Ρ. και Ιάλυσου.


Πλέον το μπαλάκι περνάει σε Αστέρα Μ. και Καλυμνιακό, που βάσει των κανονισμών του ΚΑΠ, έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν την παραπάνω θέση.

Η επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ, σήμερα θα στείλει στις δύο ομάδες επίσημο έγγραφο, ζητώντας απάντηση επίσης εγγράφως, για το αν επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Α1.


Χρονικό όριο για την τελική τους απάντηση, θα δοθεί μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα στις 14.30.


Αν Αστέρας και Καλυμνιακός δεχθούν και απαντήσουν θετικά, τότε οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν σε αγώνα μπαράζ, με πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής τις 22 Αυγούστου ή τις 25 Αυγούστου, όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος, Τάσος Ψυλλάκης.

Η έδρα του αγώνα θα είναι σε γήπεδο της Κω, με πιθανότερο το γήπεδο «Ανταγόρας».

Σε περίπτωση που απαντήσει θετικά μόνο η μια ομάδα, τότε αυτόματα θα ανέλθει στην Α1 χωρίς περαιτέρω διαδικασίες, ενώ αν η απάντηση και των δύο είναι αρνητική, τότε το πρωτάθλημα της Α1 θα διεξαχθεί με 17 ομάδες.


Στο μεταξύ άμεσο ενδιαφέρον για την εξέλιξη της υπόθεσης έχει και η ομάδα της Σύμης, η οποία σε περίπτωση που Καλυμνιακός ή Αστέρας Μ, καλύψουν την κενή θέση στην Α1, τότε αυτόματα ανεβαίνει αυτή στην Α2 για να καλύψει το εκεί κενό.


Χωρίς εκπλήξεις

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα της Α1 και Α2, δήλωσαν κανονικά συμμετοχή, χωρίς να υπάρξει κάτι το απρόοπτο.

Για τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων της Β’ κατηγορίας, σήμερα η επιτροπή πρωταθλήματος θα εξετάσει τους φακέλους, ελέγχοντας αν πληρούν τις απαραίτητες τους κανόνες συμμετοχής.


Επίσης όσον αφορά το θεσμό του κυπέλλου, όλες οι ομάδες της Α1 και Α2 δήλωσαν συμμετοχή.

 -rodiaki


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!