Και κερατάς και δαρμένος

Μπορεί ένας φίλος να σου συμπαραστέκεται σε τυχόν δύσκολες καταστάσεις, αλλά ένας… συμπατριώτης, μάλλον δεν σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο. 


Κάπως έτσι έπραξε και ο αρχηγός της εθνικής Γερμανίας, Μίκαελ Μπάλακ, αφού κατά την περίοδο που ο επίσης Γερμανός, Κρίστιαν Λελ, βρισκόταν σε διάσταση με τη σύντροφό του, Ντανιέλα Άουμαν, ο πρώην παίκτης της Τσέλσι και νυν της Λεβερκούζεν, διατήρησε δεσμό με την Γερμανίδα και μάλιστα, την άφησε έγκυο! 

Πάντως, ο Λελ φαίνεται πρόθυμος να μεγαλώσει τον… καρπό του «αρχηγού», μαζί με την κοπέλα, με την οποία τα ξαναβρήκαν (!), λέγοντας: «Ο Μπάλακ εισβάλλει στις προσωπικές ζωές άλλων και τις καταστρέφει χωρίς δεύτερη σκέψη. Ίσως όμως έτσι να σκέφτεται κάποιος, όταν είναι ο αρχηγός της Γερμανίας.

Η Ντανιέλα κι εγώ, ανυπομονούμε για το παιδί».

Πηγή:www.exedrasports.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!