Υπέγραψε ο «Σόφο» στη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης είναι παίκτης της Μακάμπι. Πριν από λίγη ώρα έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρότεινε η “ομάδα του λαού” παρουσία των δύο κορυφαίων παραγόντων (και ιδιοκτητών) της, Ντέιβιντ Φέντερμαν και Σιμόν Μισράχι!


Μέσα σε λίγη ώρα οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα. Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έβαλε την υπογραφή με το... τραυματισμένο χέρι, αφού πρώτα μίλησε με τον προπονητή της Μακάμπι, Ντέιβιντ Μπλατ και τους δύο ιδιοκτήτες.

"Χαίρομαι που συνεχίζω την καριέρα μου σε υψηλό επίπεδο και έρχομαι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Η Μακάμπι έχει ιστορία, έχει παράδοση, έχει τίτλους και επιτυχίες και ελπίζω και στο παρόν και στο μέλλον να βοηθήσω από την πλευρά μου να γίνουν αυτοί οι τίτλοι περισσότεροι", επεσήμανε ο Σόφο.

-balla.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!