Απόλυτα επιτχυημένο το Πανδωδεκανησιακό Πρωτάθλημα BEACH VOLLEY

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Πανδωδεκανησιακό Πρωτάθλημα Beach Volley στις κατηγορίες κοριτσιών και αγοριών κάτω των 17,και 15 ετών αντίστοιχα, που πραγματοποιήθηκε από την δημοτική επιτροπή αθλητισμού σε συνεργασία με την τοπική επιτροπή βόλεϊ Ρόδου στο νησί μας ,και συγκεκριμένα στην παραλία Μασουρι .

Εντυπωσιακή επίσης ήταν και η συμμετοχή του κόσμου όλων των ηλικιών που παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον τις μάχες των παιδιών σε όλες τους τις αναμετρήσεις, συνδυάζοντας το κολύμπι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και του ενδιαφέροντος τους για το αντίστοιχο άθλημα.
Στο Πανδωδεκανησιακό Πρωτάθλημα Beach Volley Καλυμνου ,συνολικά συμμετείχαν 25 ομάδες αγοριών και κοριτσιών από την Κάλυμνο, την Ρόδο και την Κώ χωρισμένες σε κατηγορίες κάτω των 17 και κάτω των 15 ετών αγοριών και κοριτσιών αντίστοιχα.

Για την ιστορία στους τελικούς των κοριτσιών κάτω των 15 ετών, νικήτριες αναδείχθηκαν οι Γρηγορακη και Δικαστοπουλου από την Ρόδο με σετ 2-0 επί των Παμπακα και Αμορανιτη επίσης από την Ρόδο.


Ενώ στα αγόρια κάτω των 15 ετών νικήτρια ήταν η ομάδα από την Κώ που απαρτιζωταν από τον Φουντωτό και Χατζηπαυλη με σκορ 2-0 επί των Ροδίων Χειμωνετο και Παιζανη.

Στην κατηγορία κάτω των 17 ετών στα κορίτσια ,στο Ροδίτικο «εμφύλιο» νικήτριες αναδείχθηκαν με σκορ 2-0 οι Τσανουδακη και Παιζανη επί των Μαθιουδακη και Βολονακη ,ενώ στα αγόρια κάτω των 17 ετών η ομάδα της Καλυμνου αποτελούμενοι από τους Κοκκινιδη και Παπαχατζη σε ένα δραματικό ματς που κρίθηκε στο ται μπρεκ με σκορ 2-1.πήρε το πρώτο βραβείο επί των Ρόδιων Ρουσσετου και Γκενωφ .
Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων τις απονομές στους νικητές έκαναν ο δήμαρχος Καλυμνιων κ Γ.Ρουσσος, ο πρόεδρος του ΔΛΤ. κ Μ.Μπουκης ,η νομαρχιακή σύμβουλος και υπεύθυνη του πολιτιστικού προγράμματος του Δημου κα Καλλιόπη Μαύρου, και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΝΤΙΝΑΣ κ Ν. Νυσταζος για την διάθεση του χώρου διεξαγωγής των αγώνων.
Στην συνέχεια η τοπική επιτροπή βόλεϊ Ρόδου απένειμε τιμητική πλακέτα στον δήμαρχο Καλυμνιων για την πρόσφορα του στο άθλημα, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με μουσική συναυλία από το συγκρότημα ΣΚΙΕΣ ΟΝΕΙΡΩΝ και στην ηλεκτρική κιθάρα τον ταλαντούχο συμπατριώτη μας Γιάννη Μαγκακη.
Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός της απουσίας της εκπροσώπων της αντιπολίτευσης από την εκδήλωση.

-Παλμός της Καλύμνου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!