Υποχρεωτικά...δίπλωμα!

Ο κύβος ερίφθη… Από την προσεχή αγωνιστική περίοδο (2010-11), όποιοι προπονητές δεν έχουν δίπλωμα, δεν μπορούν να καθίσουν στους πάγκους των ομάδων της Α’ Ανδρών, της Β’ Ανδρών και του Γυναικείου πρωταθλήματος.
Αυτή την απόφαση πήρε η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. και μάλιστα εστάλη έγγραφο τις προηγούμενες μέρες στα σωματεία της Δωδεκανήσου, τα οποία θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε οι προπονητές τους να αποκτήσουν διπλώματα. Το πρόβλημα βέβαια που παρουσιάζεται είναι πολύ μεγάλο, αφού με βάση τα επίσημα στοιχεία του Σ.Ε.Π.Κ., λίγοι είναι οι Δωδεκανήσιοι τεχνικοί που διαθέτουν το απαραίτητο δίπλωμα.

Για την ακρίβεια στην Α’ Κατηγορία δίπλωμα δεν έχουν (με βάση τα επίσημα στοιχεία του Σ.Ε.Π.Κ.), ο Δημήτρης Σαρίκας (Γ.Σ. Αφάντου 2005), ο Χρήστος Μπίλιας (Ελπίδα Πεταλούδων), ο Κώστας Τρίτος (Α.Σ.Κ. Ιβίσκος) και ο Βαγγέλης Κουζουκάκης (Ζέφυρος). Αντίθετα αυτοί που έχουν είναι οι εξής: Γιώργος Χατζηκαλημέρης (Α’ Κατηγορίας), Γιάννης Παπούλης (Α’ Κατηγορίας) Δημήτρης Τζομάκας (Γ’ Κατηγορίας), Τάκης Κοκορόγιαννης (Γ’ Κατηγορίας) και Μιχάλης Πλατέλλας (Γ’ Κατηγορίας).
Στη Β’ Κατηγορία Ανδρών πρόβλημα θα έχουν αρκετές ομάδες. Συγκεκριμένα οι προπονητές του Παντηλιακού (Γιώργος Χατζηφούντας), του Αιόλου Κεφάλου (Δημήτρης Σάζαλης) και του Κλεόβουλου Λίνδου (Γιώργος Καρπάθιος). δεν διαθέτουν δίπλωμα. Η Ε.Α.ΚΑ. δεν έχει ανακοινώσει ακόμη προπονητή (ο πρώην τεχνικός της πάντως Γιάννης Κοσσαρής δεν είχε), ενώ ξεχωριστή περίπτωση είναι ο Γιάννης Μωραϊτης (Κολλέγιο Ρόδου), ο Μερκούρης Μοσχόβης (Α.Ο. Σύμης) και ο Γιάννης Αρφαράς (στις γυναίκες του Ιβίσκου), που έχουν διπλώματα, απλά δεν υπάρχουν για διαφορετικούς λόγους τα ονόματα τους στην επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Ε.Π.Κ. Στο γυναικείο δίπλωμα έχουν ο Γιώργος Χατζηκαλημέρης (Γ.Α.Σ. Ιάλυσος), ο Στέλιος Κωνσταντινίδης (Γ.Σ. Διαγόρας), η Πόπη Δανελλάκη (Ιπποκράτης Κω), όχι όμως και ο Γιώργος Νικηφορίδης (Κολοσσός Ρόδου). Οι προπονητές που δεν διαθέτουν δίπλωμα δεν θα μπορούν να δίνουν οδηγίες στους αθλητές και τις αθλήτριες τους και φυσικά σε περίπτωση μη τήρησης του νόμου, θα υπάρχουν επιπτώσεις που θα αναφέρονται στην προκήρυξη των πρωταθλημάτων.


-Μάκης Δούβαλης για το www.12soccer.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!