Ξεκινά Σήμερα, Παρασκευή, Το 47ο Ράλλυ Αιγαίου

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η έναρξη μιας από τις πιο σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις ιστιοπλοΐας που διεξάγονται στη χώρα μας από το 1964, το Ράλλυ Αιγαίου που συγκεντρώνει τα βλέμματα των φίλων του αθλήματος από όλο τον κόσμο.

Φέτος το 47ο Ράλλυ Αιγαίου το οποίο διοργανώνεται από τις 16-26/7 από τον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που κορυφώνεται την Δευτέρα 26 Ιουλίου με την απονομή επάθλων και την δεξίωση που θα παρατεθεί στη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου.

Το 47ο Ράλλυ Αιγαίου περιλαμβάνει 5 ιστιοδρομίες και η εκκίνηση δίνεται παραδοσιακά στον θαλάσσιο χώρο προ του θωρηκτού ΑΒΕΡΩΦ στον Φαληρικό όρμο, και η διαδρομή που θα ακολουθήσει είναι Πάρος - Νίσυρος - Κουφονήσι.

Tο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου είναι ένας ιστιοπλοϊκός αγώνας με μακρά ιστορία που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον ΠΟΙΑΘ (Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης).

Είναι το παλαιότερο και λαμπρότερο ιστιοπλοϊκό γεγονός στον Ελληνικό θαλάσσιο χώρο.

Από το 1964 συγκεντρώνει διαγωνιζόμενους από όλο τον κόσμο αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.

Κάθε χρόνο τα περισσότερα ελληνικά σκάφη δίνουν το παρόν στη γραμμή εκκίνησης.

Ανάμεσά τους υπάρχουν τα καλύτερα σκάφη και τα πιο εκπαιδευμένα πληρώματα της Ανατολικής Μεσογείου που έρχονται αντιμέτωπα σε μια μάχη γοήτρου.

-verena


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!