Τα νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού

Και ενώ βρίσκεται στην Ελλάδα ο Δανός εξτρέμ Ντένις Ρόμενταλ το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και την πέμπτη του μεταγραφή, μετά τους Επστάιν, Μιραλάς, Ιμπαγάσα και Μέγιερι, επισημοποιήθηκε και η απόκτηση του Χοσέ Χολέμπας. 

Ο Γερμανός αριστερός μπακ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Από τον Ολυμπιακό εκδόθηκε η ανακοίνωση: «Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση, από τη Μόναχο 1860, του ποδοσφαιριστή Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών»

Ο παίκτης θα αμοίβεται με περίπου 300.000 ετησίως. Τον Χολέμπας ήθελε πολύ ο Λίνεν  και ο Ολυμπιακός πασχίζει να τον έχει και στο ματς της Αλβανίας με αντίπαλο τη Μπέσα.

newskosmos.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!