Ο Πολ έχρισε παγκόσμια πρωταθλήτρια την Ισπανία

Το διάσημο πλέον χταπόδι στη Γερμανία έκανε την πρόβλεψή του για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Ολλανδία και την Ισπανία δίνοντας το τρόπαιο στους «φούριας ρόχας».

Έχοντας ήδη προβλέψει σωστά τα 6 παιχνίδια της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής, ο Πολ το χταπόδι, θεωρείται πλέον αξιόπιστος από μια μερίδα φιλάθλων ανά την υφήλιο. Συνεπώς δεν θα μπορούσε να μην κάνει την πρόβλεψή του και για το μεγάλο ραντεβού της 11ης Ιουλίου.


Η επιλογή του συμπαθούς μαλακίου λοιπόν ήταν η ομάδα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε και αν κρίνουμε από την απόλυτη επιτυχία του στις προηγούμενες προβλέψεις οι Ισπανοί θα πρέπει ήδη να κάνουν πρόβες για τους πανηγυρισμούς της κατάκτησης του Μουντιάλ για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

http://www.theplayer.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!