Συνέτριψε το Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness στην Αλεξανδρούπολη!

Ο Κώστας Καρυπίδης δεν κατάφερε απλά να καταρρίψει, αλλά να συνθλίψει το Παγκόσμιο ρεκόρ Guinness! O Τεχνικός Επικεφαλής Aiki-Jujutsu Ελλάδος είναι πλέον ο νέος παγκόσμιος ρέκορμαν στην κατηγορία των περισσότερων ρίψεων αντιπάλων σε ένα (1) λεπτό.

Το προηγούμενο ρεκόρ το είχε ο Άγγλος mr. Pascal Joe με 29 ρίψεις, ενώ ο Κώστας Καρυπίδης κατάφερε με την ίδια τεχνική να πραγματοποιήσει 51 ρίψεις! Είναι ένα παγκόσμιο ρεκόρ το οποίο πολύ δύσκολα θα καταφέρει κάποιος να το πλησιάσει!

Η εκδήλωση έγινε στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης μπροστά στην ειδική κριτή που έστειλαν τα Guinness κα. Τακίρα Βάρα!

troktiko


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!