Αλλάζουν οι γραμμές στο basket...

Με ανακοίνωσή της η ΕΟΚ ενημέρωσε τα σωματεία ότι θα πρέπει να προβούν στιςαπαραίτητες αλλαγές των γραμμών των γηπέδων που θα ισχύουν και επίσημα από την 1η Οκτωβρίου του 2010.Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:


"Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τα Εθνικά Γυμναστήρια, τις Τοπικές Ενώσεις και τα σωματεία καλαθοσφαίρισης όλης της χώρας ότι θα πρέπει να προβούν εγκαίρως στις νέες-επιδιορθωμένες-γραμμογραφήσεις των γηπέδων, που θα ισχύουν επίσημα από την 1η Οκτωβρίου 2010, όπως προβλέπεται από την απόφαση της FΙΒA. Παρατίθεται σχεδιάγραμμα με τις απαραίτητες γραμμογραφήσεις

1_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

news24plus


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!