Τέλος ο Ρεχάγκελ από την εθνική

Δεν τίθεται ούτε θέμα συζητήσεων, ούτε οτιδήποτε άλλο. Ο Φερνάντο Σάντος είναι ο αντικαταστάτης του Οτο Ρεχάγκελ και ίσως η πρόσληψή του ανακοινωθεί σύντομα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι για το συγκεκριμένο θέμα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί συζητήσεις ανάμεσα....

στον Ρεχάγκελ και τους διοικούντες την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ο Γερμανός τεχνικός έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την Εθνική μόλις ολοκληρωθεί γι' αυτήν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν με άλλα λόγια έρθει ο πρόωρος αποκλεισμός, τότε θα έρθει και το... τυπικό διαζύγιο.

Στη συνέχεια αναμένεται η ανακοίνωση της πρόσληψης του Φερνάντο Σάντος. Με τον Πορτογάλο προπονητή υπάρχει εδώ και καιρό συμφωνία. Μάλιστα στη Θεσσαλονίκη λέγεται ότι αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που ο Σάντος δεν συζήτησε καν το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

Μαζί με τον Οτο Ρεχάγκελ, παρελθόν για την Εθνική αναμένεται να αποτελέσει και ο Γιάννης Τοπαλίδςη καθώς ήδη ο Σάντος έχει εκφράσει την επιθυμία να συγκροτήσει δικό του τεχνικό τιμ.

 http://http//www.pamemundial.gr/index.php?module=news&id=2181

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!