Τhe art of submission στη Κάλυμνο!

Για πρώτη φορά φέτος στη Κάλυμνο θα διοργανωθεί ένα νέο αθλητικό γεγονός , το The art of submission το οποίο αποτελεί μέρος της πάλης υποταγής. Θα πραγματοποιηθεί στις 21-22 Αυγούστου και θα λάβει μέρος και ο δικός μας Γιάννης Μαγκάκης.

Θα υπάρξουν 5 κατηγορίες: Κάτω των 70 κιλών, κάτω των 77 κιλών, κάτω των 88 κιλών, κάτω των 100 κιλών και άνω των 100 κιλών.

Σε κάθε κατηγορία ο πρώτος νικητής θα πάρει σαν τρόπαιο 1000 ευρώ, ο δεύτερος 300 ευρώ και ο τρίτος 200 ευρώ.

'Οποιος θέλει να δηλώσει συμμετοχή μπορεί να επισκεφτεί το http://www.facebook.com/l/c7d54;www.theartofsubmission.com ή να στείλει email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όπου στην αίτηση θα αναφέρουν το όνομα, την εμπειρία, το βάρος και την ομάδα.
Για την εγγραφή ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να καταβάλλει 25 ευρώ και οι αιτήσεις πρέπει να σταλούν μέχρι τις 15/08/2010


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!