«Κόβουν» τις βουβουζέλες

Οι διαμαρτυρίες των παικτών, αλλά και των χορηγών του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τις όντως ενοχλητικές, αλλά γραφικές βουβουζέλες οδηγούν τους διοργανωτές του τουρνουά της Νοτίου Αφρικής στο να τις απαγορεύσουν.


«Είχαμε πει ότι, αν ενοχλούσε την εξέλιξη του αγώνα, θα λαμβάναμε μέτρα. Από την αρχή είχαμε απαγορεύσει τη χρήση τους κατά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων και των ανακοινώσεων του σταδίου. Προσπαθούμε για το καλύτερο, αλλά δεν θέλουμε να χαλάσουμε και την ατμόσφαιρα. Εγώ, πάντως, θεωρώ ότι το καλύτερο είναι να τραγουδάνε οι φίλαθλοι. Τις μέρες του «άπαρτχαιντ» εκφράζαμε την αντίθεσή μας, τραγουδώντας και πιστεύω είναι χαρακτηριστικό της κουλτούρας του λαού μας» δήλωσε στο BBC ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Μουντιάλ, Ντάνι Τζόρνταν.

zougla.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!