Ξένος Τύπος: Φτωχή χώρα, φτωχό ποδόσφαιρο

Με ιδιαίτερα υποτιμητικά σχόλια για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αναφέρονται τα ξένα μέσα μετά την ήττα από τη Ν. Κορέα στον πρώτο της αγώνα για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Την οικονομική κρίση στην Ελλάδα με το ποδόσφαιρο σχετίζει στο δημοσίευμα της η ισπανική Marca, η οποία αναφέρει: “Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε κρίση. Ποιος σώζει το ελληνικό ποδόσφαιρο; Σε μια εποχή που η οικονομία στην Ελλάδα είναι σε κακή κατάσταση οι παίκτες του Ότο Ρεχάγκελ έδειξαν ότι υπάρχει κρίση και σε μια πολύ φτωχή ποδοσφαιρικά χώρα στον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου”.

“Οι Κορεάτες ήταν πολύ επιδέξιοι για την Ελλάδα”, αναφέρει το Skysports, ενώ το Yahoo sport τονίζει πως: “Η Κορέα έκανε στην άκρη την άθλια Ελλάδα”. “Οι Κορεάτες εξαπάτησαν τους Έλληνες είναι ο πιο ειρωνικός τίτλος ο οποίος ανήκει στο γερμανικό Kicker.   


πηγή: newsit


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!