Ποδοπατήθηκαν φίλαθλοι την έναρξη φιλικού αγώνα

Ποδοπατήθηκαν φίλαθλοι πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα της Νιγηρίας με τη Βόρειο Κορέα στο προάστιο του Γιοχάνεσμπουργκ, Τεμπίσα, χωρίς να υπάρξουν θύματα. Στο χωρητικότητας 10.000 θεατών γήπεδο «Μακχούλονγκ», προσπάθησαν να εισέλθουν οι φίλαθλοι, δημιουργήθηκε πανικός, με αποτέλεσμα ορισμένοι να ποδοπατηθούν.

Η αστυνομία έκλεισε τις πόρτες προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μην εκτραχυνθεί η κατάσταση. Λίγη ώρα αργότερα άνοιξαν εκ νέου οι θύρες του γηπέδου και σημειώθηκαν πάλι τα ίδια φαινόμενα. Οι φίλαθλοι που στην πλειοψηφία τους ήταν Νιγηριανοί έσπευσαν να εισέλθουν στο γήπεδο, καθώς οι δύο ομάδες είχαν παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο. Υπήρξαν τραυματισμοί εννέα φιλάθλων, όμως χωρίς να χαρακτηριστούν σοβαροί. Κατά τη διάρκεια του πανικού τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η FIFA είχε ορίσει τη διεξαγωγή του αγώνα με ελεύθερη είσοδο των φιλάθλων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί συνωστισμός στην προσπάθεια τους να εισέλθουν στις εξέδρες του γηπέδου. Ένας αξιωματικός της αστυνομίας εξέφρασε παράπονα κατά της FIFA που αποφάσισε να διεξάγει τον αγώνα χωρίς εισιτήρια.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Χαγκβάνι Μολαούτζι με δηλώσεις που έκανε επέρριψε ευθύνες στη Νιγηρία, η οποία ήταν τυπικά γηπεδούχος του φιλικού αγώνα και υπεύθυνη για την τήρηση της τάξηγς. Επίσης πρόσθεσε ότι οι φίλαθλοι συνέρρευσαν στο γήπεδο, καθώς θέλησαν να παρακολουθήσουν δύο ομάδες που συμμετέχουν στο Μουντιάλ.

enet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!