Αισιόδοξος ο Ρεχάγκελ για το Μουντιάλ

Ολα πάνε καλά, στόχος μας η επιτυχία Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Ρεχάγκελ, για τη δουλειά που γίνεται στην Ελβετία και έθεσε ως στόχο για τη Νότιο Αφρική, την επιτυχία.

Ο Γερμανός μίλησε με αφορμή την πρώτη πρόβα της εθνικής μας εν όψει του Μουντιάλ στο φιλικό με τη Βόρειο Κορέα και αναφέρθηκε στη μεγάλη ευκαιρία των διεθνών.
"Όλοι έχουμε χαρά για την συμμετοχή μας, όμως από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να έχουμε μία καλή απόδοση. Είπα και στα παιδιά ότι τώρα πρέπει να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία τους" και πρόσθεσε: "Η προετοιμασία γίνεται κάτω από πολύ καλές συνθήκες και είμαι ευχαριστημένος από την πορεία των προπονήσεων. Ο Τοροσίδης θα ακολουθήσει για μερικές ημέρες ακόμη ατομικό πρόγραμμα όμως έπειτα θα μπει με την ομάδα. Όλα πηγαίνουν ιδανικά μέχρι στιγμής". Για την τεχνική που θα παρουσιάσει η Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ανέφερε: "Αυτό που θέλουμε να παρουσιάσουμε είναι την επιτυχία. Όλες οι ομάδες είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο, πλην των κλασικών μεγάλων ομάδων. Εμείς βάση των ικανοτήτων μας και των δυνατοτήτων μας θα κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό. Πάντως εκτός από τις μεγάλες ομάδες, οι υπόλοιπες είναι στο ίδιο επίπεδο. Πρόκειται σίγουρα για μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στον κόσμο".

Για τον στόχο της ελληνικής ομάδας στο παγκόσμιο κύπελλο τόνισε: "Δεν ήταν ποτέ στόχος μας να πετυχαίνουμε πολλά γκολ. Η εθνική Ελλάδας στο προηγούμενο παγκόσμιο κύπελλο που συμμετείχε δεν σκόραρε και δεν πήγε καλά. Πρέπει να παίζουμε καλά αμυντικά και να πετυχαίνουμε και γκολ. Οφείλουμε να ανταποκρινόμαστε γενικότερα στις απαιτήσεις των αγώνων. Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες έχοντας και μία δυνατή άμυνα. Οπωσδήποτε για να περάσουμε στον επόμενο γύρο πρέπει να βάλουμε γκολ. Όλες οι ομάδες είναι καλές. Οι περισσότερες έχουν αποκλειστεί και απέμειναν 32. Είναι καλές ομάδες, είναι καλό το επίπεδο. Οπότε πρέπει να ανταποκριθούμε. Μην ξεχνάτε ότι εμείς έχουμε προκριθεί, την ώρα που άλλες μεγάλες ομάδες, όπως η Ρωσία, η Τσεχία, η Κροατία, η Σουηδία, έχουν αποκλειστεί. Είναι ήδη μεγάλη επιτυχία ότι είμαστε εδώ".    

-www.newskosmos.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!