Ο Ολυμπιακός πωλείται!

“Παγώνουν” τα πάντα στον Ολυμπιακό.Νέο διοικητικό συμβούλιο στις 14 Ιουνίου θα εκλέξει η ΠΑΕ. Επαφές με επενδυτές για την επόμενη μέρα και αποχώρηση του Σωκράτη Κόκκαλη προανήγγειλε ο Γιάννης Μώραλης αμέσως μετά το ΔΣ. "Κουράστηκα... δεν βάζω άλλα χρήματα", φέρεται να είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Τι ειπώθηκε για Βαλβέρδε. 


Το ΔΣ της Πέμπτης ολοκληρώθηκε μετά από δύο ώρες και μπορεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να μην μίλησε, όπως περίμενε ο κόσμος της ομάδας, ωστόσο η ανακοίνωση της ΠΑΕ λίγο μετά φανερώνει τις προθέσεις του για την επόμενη μέρα.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την 14η Ιουνίου 2010 με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Εν τω μεταξύ θα υπάρξουν εκ νέου επαφές του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του, με ενδιαφερόμενους που προτίθενται να συμμετάσχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει “πάγωμα” των εξελίξεων, μέχρι τις 14 Ιουνίου στα θέματα του προπονητή, του τεχνικού διευθυντή και των μεταγραφών σε μία σεζόν που θα ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου!

Κατά την έξοδο του από τα γραφεία ο Γιάννης Μώραλης τόνισε: “Αυτό που πρέπει να πούμε είναι πως θα αναδειχθεί νέα διοίκηση στις 14 Ιουνίου. Μέχρι τότε παραμένουν κανονικά τα μέλη. Από εκεί και πέρα όσοι ενδιαφέρονται και θέλουν μπορούν να μετάσχουν είτε μετοχικά είτε μέσω του Δ.Σ..

Είναι προφανές η σημερινή διοίκηση θα κάνει την επεξεργασία για σημαντικά θέματα της ομάδας, δεν μπορεί να δεσμεύσει το νέο Δ.Σ. με αποφάσεις της “.

Μπορεί να μην αναφέρεται έτσι ακριβώς αλλά ουσιαστικά ο Ολυμπιακός πωλείται και ο Σωκράτης Κόκκαλης παραδέχεται ουσιαστικά πως δεν μπορεί να εγγυηθεί μόνος του το μέλλον της ομάδας. 

Ο Σωκράτης Κόκκαλης αφού έκανε μία αναφορά στα όσά έχει πετύχει η ομάδα με αυτόν στην προεδρία φέρεται να είπε στους συνεργάτες του: "Κουράστηκα... δεν βάζω άλλα χρήματα. Βρείτε επενδυτές". Επίσης ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποκάλυψε στους συνεργάτες του πως επιχείρησε δύο φορές να προσεγγίσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά εισέπραξε την αρνητική απάντηση του Βάσκου τεχνικού.


newskosmos.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!