25 νεκροί σε αγώνα ποδοσφαίρου!

Με αίμα βάφτηκε την Παρασκευή ένας αγώνας ποδοσφαίρου στο βόρειο Ιράκ καθώς έγινε στόχος τρομοκρατών. Η διπλή βομβιστική επίθεση σε γήπεδο της Ταλ Αφάρ (420 χλμ βοριοδυτικά της Βαγδάτης) είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 25 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι 120 να τραυματιστούν.

Η συγκεκριμένη πόλη στην οποία έγινε η επίθεση βρίσκεται περίπου 60 χιλιόμετρα δυτικά της Μοσούλης, όπου αντάρτες ισλαμιστές σουνίτες όπως της Αλ Κάιντα έχουν ενεργή δράση. Κάτοικοι της Ταλ Αφάρ είναι κυρίως σιίτες Τουρκμένοι όπου και έγιναν στόχος της διπλής τρομοκρατικής ενέργειας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αρχικά ένας οδηγός εισέβαλε με ένα φορτηγάκι μέσα στο γήπεδο και προκάλεσε την έκρηξη του, ρίχνοντάς το στους θεατές. Λίγο αργότερα ένας βομβιστής αυτοκτονίας ολοκλήρωσε το μακελειό την ώρα που ο κόσμος προσπαθούσε να βοηθήσει τους τραυματίες.

sigmalive.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!