Πρεμιέρα από Ρόδο στο πρωτάθλημα φουσκωτών σκαφών

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του πανελληνίου πρωταθλήματος φουσκωτών σκαφών Offshore, που ξεκίνησε και φέτος από τη Ρόδο.

Συνολικά, 13 πληρώματα ρίχτηκαν στη μάχη με τη θάλασσα και χωρίστηκαν σε τρεις κατηγορίες για να αναδειχθεί ο καλύτερος. Η μάχη περιελάμβανε αγώνα circuit στο κεντρικό λιμάνι της Ρόδου, και αγώνα ανοιχτής θαλάσσης στην περιοχή Ψαροπούλα.

Στην κατηγορία Sport 200 συμμετείχαν πέντε πληρώματα, όπου νικητές αναδείχθηκαν οι Καλαφατάς – Συβρίογλου.

Στην Sport 300, που είχε και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού συμμετείχαν 8 σκάφη, η πρώτη θέση πήγε στους Σέρρα – Γκάτσο. Στην κατηγορία αυτή, το πλήρωμα με τους Μαρκόπουλο – Παπαρηγόπουλο κατάφερε να ανέβει στο βάθρο καταλαμβάνοντας την 3η θέση. Τέλος, τη νίκη στην κατηγορία 2x300 κέρδισαν οι Γραμματικάκης – Σταράκη

Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 15-16 Μαΐου, στη Λέρο-Νίκος Κορόβηλας για τη zougla


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!