Το πόκερ αναγνωρίστηκε ως παιχνίδι ικανοτήτων

Ακριβώς ένα χρόνο μετά την ίδρυσή της η Παγκόσμια Ομοσπονδία του Πόκερ (IFP) κατάφερε να πετύχει αυτό που είχε διαφανεί πριν λίγο καιρό, την αναγνώριση δηλαδή του πόκερ ως παιχνιδιού ικανότητας από την Παγκόσμια Σύμπραξη Πνευματικών Αθλημάτων (ΙΜSA).

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική επιτυχία για το πόκερ που πλέον μαζί με το σκάκι και το μπριτζ θα είναι μέρος των αγώνων που θα διοργανωθούν υπό την ΙΜSA παράλληλα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012. Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Σύμπραξης Πνευματικών Αθλημάτων (ΙΜSA) Άντονι Χόλντεν δήλωσε "Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Πόκερ ως νέο μας μέλος. Η συμμετοχή του πόκερ μαζί με το σκάκι και το μπριτζ στους ετήσιους αγώνες που διοργανώνει η IMSA θα δείξει σε όλον τον κόσμο πως το πόκερ είναι πράγματι ένα σπορ που απαιτεί στρατηγική ικανότητα"

- www.sport24.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!