Κλείνουν οι πισίνες του Αγίου Κοσμά, καθώς δεν υπάρχουν λεφτά για πετρέλαιο

Το ενδεχόμενο να μπει «λουκέτο» στις τέσσερις πισίνες του Αγίου Κοσμά, είναι πιο ορατό από ποτέ. Η αδυναμία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού να καλύψει τα έξοδα λειτουργίας του κολυμβητηρίου, δεν αποκλείεται...να οδηγήσει τη Διοίκηση στο να κλείσει τις πισίνες, καθώς δεν υπάρχει πετρέλαιο για να θερμανθεί το νερό!

Την Τετάρτη θα γίνει μια προσπάθεια να υπάρξει συμφωνία με την εταιρεία που προμηθεύει το πετρέλαιο, ώστε αυτό να δοθεί με πίστωση. Στην περίπτωση που η προμηθεύτρια εταιρεία δεν δεχθεί κάτι τέτοιο, τότε οι πισίνες θα κλείσουν.

Το πρόβλημα ξεκίνησε μετά την επιστολή που απέστειλε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, προς τις διοικήσεις όλων των αθλητικών κέντρων για τα οποία υπεύθυνη είναι η ΓΓΑ.

Σε αυτή την επιστολή ζητούσε το «πάγωμα» των πληρωμών όλων των εξόδων, πέρα από αυτά που αφορούν στη μισθοδοσία των υπαλλήλων, εξαιτίας της εξαιρετικά δύσκολης οικονομικής συγκυρίας.

tanea

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!