Λέτο και..... νταμπλ!!!!!

Την προηγούμενη Κυριακή πρωταθλητής, αυτό το Σάββατο Κυπελλούχος και πλέον... νταμπλούχος! Η σεζόν 2009-2010 ολοκληρώθηκε ονειρικά για τον Παναθηναϊκό, αφού κατέκτησε και τους δυο εγχώριους τίτλους και επανήρθε πανηγυρικά στην κορυφή της Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι ήταν η καλύτερη ελληνική ομάδα για τη τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο. Κατέκτησε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και πλέον θα μπορέσει να απολαύσει τη... δόξα του. Κόπιασε σκληρά για να το πετύχει και το δικαιούται.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός δεν πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, αλλά είχε την ουσία και την προσωπικότητα να κερδίσει το τρόπαιο. Είχε τους παίκτες για να βάψει το Κύπελλο πράσινο, βλέπε δηλαδή τον Σεμπαστιάν Λέτο.

Ο Αργεντινός μέσος έβαλε τη σφραγίδα του και με ένα εξαιρετικό γκολ, έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό και δικαίωσε όσους επέμεναν να τον φέρουν το προηγούμενο καλοκαίρι από τον Πειραιά. Η ιστορία έγραψε, Παναθηναϊκός νταμπλούχος 2009-2010...

prasinanea.gr

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!