Με στρινγκ.... στην κερκίδα!

Την υπόσχεση της κράτησε η Αντρέα Γκιντόνε. Η Ουρουγουανή καλλονή βρέθηκε στο γήπεδο της Σαν Λορέντζο με τα εσώρουχα της μετά από στοίχημα που έχασε. H «vedette» όπως την αποκαλούν είχε υποσχεθεί πως θα πάει στο γήπεδο αν την επιλέξουν στο «Dancing for a dream»...

(το αντίστοιχο «Dancing with the stars» που παίζεται στην ελληνική τηλεόραση) φορώντας μόνο τα εσώρουχα της. Ευτυχώς για εμάς η επιλογή έγινε και η Αντρέα ήταν μέσα και όπως θα δείτε στο video έκανε πραγματικότητα τα λόγια της. Η Γκιντόνε φόρεσε το στρινγκ της και μια φανέλα της Σαν Λορέντζο και πήγε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την Ουρακάν στις 18 Απριλίου με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-0. Αν και τόνισε πως ήταν λίγο φοβισμένη για την πράξη της υποσχέθηκε πως αν κερδίσει στο «Dancing for a dream» θα βρεθεί και πάλι στο γήπεδο αλλά αυτή τη φορά topless.  

-mantatanews


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!