Κολυμβητήριο Καλύμνου – Εκτός Λειτουργίας τους περισσότερους μήνες.

Όσο περνάει ο καιρός βλέπουμε πως για το Κολυμβητήριο Καλύμνου δεν έχει να βρεθεί λύση. Άλλο ένα έργο ανάπτυξης και πολιτισμού που σιγά-σιγά φθείρετε και περνάει στα αζήτητα! Είδαμε να γίνονται κάποιες προσπάθειες να μπορέσει να λειτουργήσει στοιχειωδώς το κολυμβητήριο μας έστω και κάποιους μήνες το καλοκαίρι  αλλά με λύπη σας λέω πως δεν αρκεί! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO...


Σε μια εποχή που η Κω παλεύει να βρει τελικά που θα κάνει κολυμβητήριο εμείς που το έχουμε δεν το αξιοποιούμαι. Ο λόγος και εδώ απ’ ότι λένε οι ιδικοί είναι και πάλι οικονομικός.  Βέβαια αν λειτουργούσε σωστά ίσως να μπορούσαμε να οργανώσουμε και κανένα αγώνα στο Κολυμβητήριο Ολυμπιακών Διαστάσεων.  Ίσως ακόμα και να ενοικιαστεί σε διάφορες ομάδες για προπόνηση.

kolimvitirio_1Τελικά δεν αρκεί μόνο να γίνει ένα έργο αλλά να πρέπει να υπάρχουν οι μηχανισμοί και οι άνθρωποι αυτοί που θα μπορέσουν να τα λειτουργούν και να τα συντηρούν. Διαπιστώνουμε με λύπη πως στην Κάλυμνο μάλλον δεν έχουμε και πολλούς ικανούς ανθρώπους και σίγουρα δεν έχουμε τους μηχανισμούς που να επιτρέπουν την ομαλή λειτουργία έργων σαν το Κολυμβητήριο.

Ας το δουν οι αρμόδιοι το θέμα πριν μετατραπεί σε άλλο ένα εγκαταλειμμένο χτίριο για πρεζόνια αντί για χώρο άθλησης των παιδιών μας. Όσο και να προσπαθούν οι υπεύθυνοι του αθλητισμού του Δήμου δεν μπορούν να καταφέρουν τίποτα παραπάνω απ’ ότι  έχουμε δει μέχρι τώρα (4-5 μήνες  λειτουργίας). Πρέπει να δοθεί λύση από παραπάνω!

Στο βίντεο του ρεπορτάζ επιλέξαμε να σας δείξουμε και τις δύο πλευρές του νομίσματος. Την θετική πλευρά με τα καλοκαιρινά πλάνα τραβηγμένα σε μια περίοδο λειτουργίας του κολυμβητηρίου από τον KALYMNOS WEB . Αλλά και την αρνητική πλευρά με πλάνα τραβηγμένα μόλις σήμερα, λίγες μέρες πριν την άφιξη των πρώτων τουριστών στο νησί μας. Πλάνα ερημιάς από ένα «εκτός λειτουργίας» κολυμβητήριο!!ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!