Κάλυμνος και το τουρνουά του Beach Volley!!

Παρά τ‘ότι η μελέτη– σχέδιο μάρκετινγκ για το τουρισμό στη Κάλυμνο η οποία ήταν αίτημα της ένωσης ξενοδόχων λέει ότι το Beach Volley δεν είναι τουριστική διαφήμιση… εμείς θα διαφωνήσουμε. Μπορεί να μην είμαστε ειδικοί στις μελέτες αλλά θεωρούμε πως όλα τα Αθλητικά γεγονότα αυτού του τύπου καλό κάνουν και κακό δεν κάνουν! Θεωρώ πως 5-10 άτομα θα μάθανε τι και που είναι η Κάλυμνος μέσα από το Beach Volley!! Τώρα θα αναγκαστούμε όμως να πούμε και δύο λογάκια ακόμα …

Η πρώτη και μεγαλύτερη διαφωνία που έχουν οι άλλες παρατάξεις τις αντιπολίτευσης για το θέμα του Beach Volley είναι το θέμα του υψηλού κόστους της διοργάνωσης τέτοιων αγώνων και τουρνουά! Αυτό για μένα απλά σημαίνει πως πρέπει η Δημοτική Αρχή και Αθλητικό τμήμα του να προσπαθήσει να βρει περισσότερους χορηγούς.  Πράγμα που επίσης σημαίνει πως η τοπικές επιχειρήσεις καλό θα ήταν να συμμετέχουν στην διοργάνωση τέτοιον εκδηλώσεων για να μην επιβαρύνετε τόσο ο προϋπολογισμός του Δήμου.  Υπάρχουν  μεγάλες επιχειρήσεις που μπορούν να βοηθήσουν.

Υπάρχει όμως και μια άλλη πλευρά του θέματος. Είναι πλευρά του απλού του πολίτη που χαίρετε να βλέπει τέτοια τουρνουά στο νησί του να γίνονται. Πιστεύω πως δεν πρέπει ο Δήμος αλλά ούτε και η αντιπολίτευση  να ξεχνάει το σημαντικό  αυτό παράγοντα. Δεν αρκούν μόνο μία – δύο συναυλίες τις φιλαρμονικής και κανένας χορός. Οι πολίτες έχουν απαίτηση για κάτι διαφορετικό και θετικό.

Η αγάπη για τον αθλητισμό είναι κάτι που πρέπει όλοι μας να βάλουμε τα δυνατά μας να το μεταδώσουμε στα παιδιά μας. Το προβλήματα παχυσαρκίας στα νέα παιδία καλπάζουν. Ας βάλουμε το χεράκι μας λοιπόν να φέρουμε τα παιδιά μας όσο πιο κοντά στα Αθλητικά πρότυπα που θαυμάζουν από την τηλεόραση και να ενδυναμώσουμε την πιθανότητα τα παιδιά μας να τους μοιάσουν λιγάκι και να είναι υγείες παρά να είναι υπέρβαρα και με προβλήματα υγείας. Αν αυτό σημαίνει, στην χειρότερη περίπτωση, πως πρέπει να διαθέτουμε 60.000€ το χρόνο για τέτοια τουρνουά, αξίζει το κόπο.

Εξάλλου μόνο τα χαμόγελα των παιδιών μας στις κερκίδες και η όμορφη θέα του γηπέδου είναι αρκετός λόγος !!ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!