Επιτυχημένος και φέτος ο Λαϊκός Γύρος της Πόλης

ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΣΗ…Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Κυριακή, για 2η συνεχή χρονιά ο «Γύρος της πόλης» σε συνεργασία του ΔΟΑ με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ.Μικροί και  μεγάλοι, από όλα τα Δωδ/σα, πλημμύρισαν  τους δρόμους, με κέφι και ζωντάνια, δίνοντας μια διαφορετική εικόνα στην πόλη. Με αυτόν τον τρόπο έστειλαν το μήνυμα της συναδέλφωσης, της χαράς του αθλητισμού και του “ευ αγωνίζεσθαι”.* Να σημειωθεί ότι στις 7/2, θα ακολουθήσει ο λαϊκός αγώνας «Γύρος πόλης Καλύμνου», που γίνεται για πρώτη φορά στο «νησί των σφουγγαράδων».

Την προηγούμενη  ημέρα του αγώνα, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ  Δωδ/σου θα κόψει την πίτα της και ταυτόχρονα θα βραβεύσει τους αθλητές και τις αθλήτριες, που το 2009 αναδείχθηκαν πρωταθλητές στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα στίβου. Κορυφαία αθλήτρια του κλασικού αθλητισμού για το 2009 αναδείχθηκε Αναστασία-Αννα Κάτρη του Καζώνη Καλύμνου, που αναδείχθηκε 7η στην παγκόσμια Γυμνασιάδα στην σφαιροβολία καισυμμετείχε στον τελικό του αγωνίσματος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων. Ακόμη, μεταξύ άλλων θα τιμηθούν, οι Μαρία Ζωγραφάκη, Αννα Μανιά, Σάββας Διακονικόλας, Γιάννης Σμαλιός, Ουρανία Ρέμπουλη και πολλοί άλλοι. Στην γιορτή θα βραβευθούν και τα τρία πρώτα σωματεία της Δωδ/σου για το 2009 που είναι τα εξής: ΑΣ Καζώνης Καλύμνου, ΑΣ Κάλυμνος 2000 και ΓΑΣ «ΥΓΕΙΑ» Ρόδου.
Aρθρο του Στάθη Πίτση

sports12.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!