«Φάγαμε ξύλο στην Λέρο»

Επεισόδια στο γήπεδο της Λέρου στο παιχνίδι με την τοπική Αθλητική Ένωση για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, καταγγέλουν οι άνθρωποι του Καλυμνιακού μέσω επιστολής τους που απέστειλαν στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου. Το πλήρες κείμενο είναι το ακόλουθο:  

«Σχετικά με τον αγώνα του συλλόγου μας στην Λέρο με αντίπαλο την ΑΕ Λέρου, σας παραθέτουμε τα παρακάτω: Από την Παρασκευή 22.01.2010, μόλις πληροφορηθήκαμε ότι τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Γουλάρας από την Ρόδο, είχαμε τις ενστάσεις μας. Και τούτου διότι πριν τις εκλγές της ΕΠΣΔ, είχε συμφωνηθεί να διευθύνει τους αγώνες του κάθε συλλόγου διαιτητής από το νησί τους και δύο επόπτες από το νησί των αγωνιζομένων εντός έδρας συλλόγων. Αυτό δεν έγινε για δεύτερη φορά. Συγκεκριμένα, και στον αγώνα με τον ΠΑ Κω ορίστηκαν διαιτητές και ένας βοηθός διαιτητή από την Κω, με αποτέλεσμα την ΑΔΙΚΗ ισοπαλία.
Ερχόμαστε στον αγώνα-ΖΟΥΓΚΛΑ- με την ΑΕ Λέρου. Οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι, πριν από την έναρξη και κατά την διάρκεια του αγώνα, είχαν δημιουργήσει εκρηκτική ατμόσφαιρα (βρίσιμο-κτυπήματα στους ποδοσφαιριστές μας-δυναμίτες κτλ) με αποκορύφωμα την ρίψη καπνογόνου στο κέντρου του γηπέδου. Πήρε φωτιά το γήπεδο και μετά από προσπάθειες των μελών του Δ.Σ. του συλλόγου της Λέρου, αυτή κατασβέστηκε.  Όταν χτυπούσαν οι ποδοσφαιριστές της Λέρου τους ποδοσφαιριστές μας, διαμαρτυρηθήκαμε εντόνως προς τον διαιτητή, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. 
Συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και όταν οι ποδοσφαιριστής μας Κακιάς, όπως ήαν αιμόφυρτος, ειδοποιήθηκε ο κ. Γουλάρας από τον επόπτη, δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον. Το ίδιο έγινε και στον τραυματισμό του 16χρονου Δρη, με το ίδιο αποτέλεσμα.  Κάθε κόρνερ δεν ήταν δυνατή η εκτέλεσή του, γιατί τα αντικείμενα έπεφταν βροχή. Με την λήξη του αγώνα, διακόσιοι φίλαθλοι περίπου, κατά την αποχώρηση του συλλόγου μας, μας επιτέθηκαν, μας προπηλάκισαν και μας χτύπησαν εντός αγωνιστικού χώρου. Μετά από όλα αυτά, θεωρήσαμε ότι τα βάσανά μας τελείωσαν και επιβιβαστήκαμε σε ταξί με προορισμό τον Ξηρόκαμπο, απ’ όπου θα επιβιβαζόμασταν στο σκάφος το οποίο θα μας μετέφερε στην Κάλυμνο. Συναντήσαμε πενήντα (50) ΙΧΕ αυτοκίνητα, από τα οποία κατέβηκαν εξαγριωμένοι φίλαθλοι της Λέρου, οι οποίοι συνέχισαν τους προπηλακισμούς, τις ύβρεις και το ξύλο. Είμαστε ΕΥΤΥΧΕΙΣ που γυρίσαμε ΣΩΟΙ και δεν θρηνήσαμε θύματα στην ΖΟΥΓΚΛΑ της Λέρου. Δεν γνωρίζουμε εάν ο παρατηρητής του αγώνα ανέφερε τα γεγονότα στην έκθεσή του. Τελειώνοντας, θα θέλαμε να ρωτήσουμε κάθε αρμόδιο:
1. Ποιος ΟΡΙΖΕΙ τους διαιτητές στην ΡΟΔΟ και ειδικά στο ΒΟΡΕΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ;
2. Ισχύει η συμφωνία ΚΥΡΙΩΝ, η οποία έγινε προεκλογικά, σχετικά με τους ορισμούς;
3. Με την ομάδα της Λέρου δεν είχαμε κανένα προηγούμενο. Γιατί έγιναν όλα αυτά;
4. Οι παράγοντες της ΑΕΛ στον δεύτερη γύρο θα ζητήσουν αστυνομική προστασία, γιατί μας θεωρούν όμοιούς τους;  
ΕΣΕΙΣ, μήπως θα πρέπει να λάβετε ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ για ενέργειες, οι οποίες μας πάνε ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ και συγχρόνως να εξετάσετε περίπτωση επανάληψης του αγώνα;»

Πηγή:www.rodoslive.com

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!