ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ

Θετικά απάντησε ο Δήμος Καλυμνίων στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου για την φιλοξενία του γύρου πόλης στις 7 Φεβρουαρίου όπως επίσης και της ετήσιας γιορτής για την βράβευση των καλύτερων αθλητών-αθλητριών του νομού.Στις 7 Φεβρουαρίου πρόκειται τελικά να διοργανωθεί ο γύρος της πόλης της Καλύμνου μετά και την θετική απάντηση που πήρε χθες η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου από τον Δήμο Καλυμνίων.
Read More Το νησί των σφουγγαράδων θα φιλοξενήσει φέτος τον αγώνα αυτόν που έχει προγραμματίσει η Ένωση μαζί με την Κω σε συνέχεια από πέρσι ,όταν και καταργήθηκε από τον ΣΕΓΑΣ το διασυλλογικό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου. Η Κάλυμνος επίσης θα φιλοξενήσει και την ετήσια γιορτή για την βράβευση των καλύτερων αθλητών-αθλητριών της Δωδεκανήσου, με δεδομένο ότι πολλοί απ’ αυτούς που θα παραλάβουν τιμητικές διακρίσεις είναι κάτοικοι του νησιού. Έτσι λοιπόν, το πρόγραμμα πρόκειται να ξεκινήσει από τις 31 Ιανουαρίου στην Κω με τον πρώτο αγώνα ενώ στη συνέχεια η Κάλυμνος θα πάρει τη σκυτάλη. Να σημειωθεί πως οι ημερομηνίες αυτές είναι διαφορετικές απ’ αυτές που σχεδίαζε αρχικώς η ΕΑΣ ,καθώς τη 17η Ιανουαρίου που επρόκειτο ο Κάλυμνος να φιλοξενήσει τον αγώνα δεν θα μπορούσαν να δώσουν το παρών εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης εξαιτίας του ότι θα απουσίαζαν εκτός νησιού λόγω υποχρεώσεων. Η προσπάθεια αυτή γίνεται ,έτσι ώστε τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο να υπάρχουν τοπικές διοργανώσεις μετά και την κατάργηση του διασυλλογικού πρωταθλήματος ανωμάλου δρόμου ενώ οι γύροι πόλεων αποτελούν και μια καλή ευκαιρία να αγωνιστούν και οι πολίτες ,για να ευχαριστηθούν πρώτα απ’ όλα τη συμμετοχή τους, με μόνο σκοπό την άσκηση. Στους αγώνες αυτούς αναμένεται και να προσκληθούν δρομείς από την περιοχή που θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου 21 Φεβρουαρίου στο Μαρκόπουλο, έτσι ώστε να αποτελέσουν μέρος της προετοιμασίας τους για διάκριση. Παράλληλα, οι παράγοντες  του στίβου στα Δωδεκάνησα στοχεύουν μια πόλη της περιοχής να ενταχθεί στο επίσημο πρόγραμμα για τους γύρους των πόλεων που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια ο ΣΕΓΑΣ. Η πόλη της Ρόδου που φιλοξένησε πέρσι αγώνα δεν θα μπορέσει να κάνει το ίδιο και φέτος καθώς οι αρμόδιοι από το Δήμο δεν απάντησαν γραπτώς στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου για το αν αποδέχονται όχι μόνο τον γύρο πόλης αλλά και αγώνες από τα διασυλλογικά ή τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα που σχεδιάζονται μέσα στο 2010. Φέτος ίσως να είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που ο Δήμος Ροδίων δεν θα φιλοξενήσει αγώνα ,ο οποίος να περιλαμβάνεται στο τοπικό καλεντάρι της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου.

Αρθρο τουΤσαμπικου Πατσάη

πηγή: www.sports12.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!