Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου βραβεύει την Μαρία Ζωγραφάκη και τον ΑΣ « ΚΑΖΩΝΗ»

Εκδήλωση «αστέρων» θα είναι αυτή του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου 2013 στο «Ακταίον» της Ρόδου για τον τοπικό κλασικό αθλητισμό

, αφού εκεί στις 19.00 θα γίνει η κοπή της πίτας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, ενώ θα βραβευτούν οι αθλητές-αθλήτριες από την περιοχή που διακρίθηκαν σε σημαντικούς αγώνες μέσα στο 2012.
Συγκεκριμένα, αναμνηστική πλακέτα θα παραλάβουν όλοι όσοι την προηγούμενη χρονιά βρέθηκαν στις οκτάδες των πανελληνίων πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών ή είχαν συμμετοχή σε διεθνείς συναντήσεις το καλοκαίρι.
Η Μαρία Ζωγραφάκη ως αθλήτρια του Καζώνη Καλύμνου, που ήταν 2η στα 3000μ. ΦΕ. το 2012 στους Βαλκανικούς Αγώνες Νεανίδων, 1η πανελληνιονίκης στο αγώνισμα, διατηρώντας το πανελλήνιο ρεκόρ στα 2.000μ.ΦΕ. κορασίδων θα βραβευτεί μαζί με τηνΟυρανία Ρεμπούλη, αθλήτρια του ΓΣΝ Λέρου, 1η πανελληνιονίκη στα 10.000μ. και κάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ νέων, αφού ήταν οι κορυφαίες Δωδεκανήσιες το 2012.  Επίσης, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου θα βραβεύσει τα τρία πρώτα τοπικά σωματεία βάσει της θέσης τους στην πανελλήνια κατάταξη του ΣΕΓΑΣ για το 2012, που είναι κατά σειρά ο ΓΑΣ Υγεία Ρόδου, ο Καζώνης Καλύμνου και ο ΑΓΕΣ «Κάμειρος 2009»


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!