Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Βαθύ με διασκέδαση και κοινωνική προσφορά

Ο Σύλλογος Νέων Βαθύ "Αμφιπετράν" και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής, προσκαλούν όλους τους Καλύμνιους να γιορτάσουν μαζί τους τα Χριστούγεννα.
Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ.οι δύο Σύλλογοι, θα διοργανώσουν μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Βαθέως, χαρίζοντας μια νότα χαράς και αισιοδοξίας σε μικρούς και μεγάλους και ταυτόχρονα καλούν όσους θα παραβρεθούν να προσφέρουν ρούχα για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη, τα οποία θα δοθούν στην Μητρόπολη Καλύμνου, ώστε να τα κάνει την διανομή.
Οι νέοι και ο γονείς του Βαθύ, επιφυλάσσουν για τους επισκέπτες τους πολλές εκπλήξεις, όπως Φουσκωτό Παιδότοπο, αλογάκια,πάγκο κατασκευών, face painting, Άγιο Βασιλη και πολλές άλλες δραστηριότητες και όλα θα είναι εντελώς ... ΔΩΡΕΑΝ!
 
"Παλμός της Καλύμνου"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!