Ευχές και Ευχαριστίες από Α.Σ. ΝΕΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Ξεκινήσαμε το 2008 με στόχο την ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό. Δημιουργήσαμε τις κατάλληλες υποδομές ώστε όλοι οι αθλητές του συλλόγου να έχουν τις απαιτούμενες διευκολύνσεις στο τρόπο εκγύμνασης και όχι μόνο.

Φτάσαμε να απαριθμούμε 4 παιδικά τμήματα και 2 αγωνιστικά. Ο πρωταθλητισμός είναι στο DNA αυτής της ομάδας αφού τα τελευταία 3 χρόνια έχουν έρθει οι μεγαλύτερες αθλητικές διακρίσεις και μεσα απο ενα δυσκολο και ολυμπιακο αθλημα οπως ειναι το τζουντο για το νησί μας. Αθλητές που στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες τζουντο καθώς και διακρίσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Δεν σταματάμε και δεν μένουμε στο παρελθόν αλλά κοιτάμε πάντα το μέλλον κάνοντας συνεχεία βήματα μπροστά. Ευχαριστούμε όλους εσάς που στηρίζεται τη τόσο μεγάλη προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον των αθλητών μας.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς της ομάδας ARTOS & MELI , ARGO , ANEM , KIOS AIR για την τόσο σημαντική βοήθεια τους.
Καλά Χριστούγεννα γεμάτα αγάπη και ευτυχία. Καλή χρονιά με υγεία και ακόμα περισσότερες διακρίσεις!
 
Ο πρόεδρος
Χαντζάρας Π.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!