ΔΕΥΑΚ για την πληρωμή καθυστερημένων λογαριασμών

Αγαπητοί καταναλωτές Το νερό αποτελεί πολύτιμο αγαθό και το έχουμε ανάγκη όλοι μας. Οφείλουμε όμως για να το έχουμε όλοι στη βρύση μας, να ανταποκρινόμαστε και στην υποχρέωση έγκαιρης πληρωμής των τελών του.
Οι καθημερινές προσπάθειες όχλησης των καταναλωτών που δεν ανταποκρίνονται σ' αυτή τους την υποχρέωση από τους καταμετρητές και αρμόδιους για την είσπραξη υπαλλήλους, δεν επιφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και αναγκάζουν την Επιχείρηση να αφαιρεί και υδρομετρητές, που δεν είναι στις προθέσεις της.
Παρακαλούμε όλους τους καταναλωτές που έχουν ανεξόφλητες οφειλές προς τη Δ.Ε.Υ.Α.Κ. να προσέλθουν στα γραφεία της Επιχείρησης για την τακτοποίησή τους, καθότι οι καθημερινές υποχρεώσεις της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. είναι πολλές και ποικίλες και μοναδική πηγή εσόδων της αποτελεί το προϊόν είσπραξης των λογαριασμών του νερού.
Εκτιμώντας ότι θα κατανοήσετε την ανάγκη να συμβάλλετε στην ομαλή λειτουργία της Επιχείρησης με την εξόφληση ή το διακανονισμό των λογαριασμών σας,σας ευχαριστούμε θερμά.
--Ο--
Πρόεδρος
Γεώργιος Εμμ. Κοπανέζος

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!