Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Πρόοδος» την Κυριακή 1-02- 2015‏

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Πρόοδος», την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015, δηλαδή μεθαύριο, κόβουμε την πίτα μας, στις 11:00πμ, στο χώρου του Συλλόγου μας, στο Θέατρο Χώρας.

Οργανώνουμε και συλλογική κουζίνα, οπότε θα φάμε όλοι μαζί! Αυτό σημαίνει ότι είναι ευπρόσδεκτα τα ταπεράκια σας.

Θα γίνει ένας σύντομος απολογισμός του έργου του ΔΣ (Διοικητικού Συμβουλίου) από τον Απρίλιο 2014, που αναλάβαμε, ως σήμερα και πρωτίστως συζήτηση για τις περαιτέρω δράσεις μας. Περιμένουμε να καταθέσουμε τις ιδέες σας και τη διαθεσιμότητα σας για τη διοργάνωση και άλλων μαθημάτων στον Σύλλογο.

Να υπενθυμίσουμε ότι στον Σύλλογο γίνονται ήδη δωρεάν μαθήματα Δημιουργικής Γραφής από τον Γιάννη Αντωνόπουλο, κάθε Παρασκευή 4:00μμ. – 6:00μμ. Ενώ, αυτή την Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, στις 7:00μμ θα ξεκινήσουν μαθήματα Αrte Povera (Τέχνη από ευτελή υλικά και σκουπίδια) από την Νίνα Γεωργιάδου, την πρόεδρο του Συλλόγου μας. Το ίδιο μάθημα είχε γίνει και πέρυσι με μεγάλη προσέλευση. Σας περιμένουμε και φέτος. Τις Τετάρτες, επίσης, ο χώρος θα είναι ανοιχτός 7:00-9:00, ώστε όποιος θέλει να δανείζεται βιβλία ή ταινίες από την βιβλιοθήκη και την ταινιοθήκη μας.

Κάθε Πέμπτη προβάλλουμε ταινίες. Απόψε, Πέμπτη, 29/1/2015, στις 8:30 προβάλουμε την ταινία Άλαιν Τούρινγκ. Ο χώρος ανοίγει στις 8:00μμ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!