Αποφάσεις Διοικητικών Συμβουλίων Δ.Ε.Υ.Α.Καλύμνου

Έπειτα από εκτεταμένα Διοικητικά Συμβούλια στην υπηρεσία μας αποφασίσαμε να δημοσιοποιήσουμε τις ακόλουθες αποφάσεις, που θα συμβάλλουν κυρίως στην καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αλλά και της υπηρεσίας μας.

1. Α Π Ο Φ Α Σ Η 5 / 2015 : Τροποποίηση της υπ' αριθμό 52/2012 απόφασης της ΔΕΥΑΚ για τιμολόγηση νερού από συστήματα αφαλάτωσης ( water kiosks ) .
Η παροχή του νερού που προέρχεται από τα συστήματα αφαλάτωσης ( water kiosks ) θα παρέχεται δωρεάν στους καταναλωτές .
2. Α Π Ο Φ Α Σ Η 6 / 2015 : Μείωση στα Τέλη Σύνδεσης Αποχέτευσης
Μείωση των τελών αποχέτευσης κατά 50% , συγκεκριμένα στο ποσό των 3,23 ευρώ ανά τετραγωνικό για τις οικίες , και 4,40 ευρώ το τετραγωνικό για τα καταστήματα και ενοικιαζόμενα δωμάτια μέχρι 31/08/2014.
3. Α Π Ο Φ Α Σ Η 3 / 2015 : Παράταση ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών πελατών της Δ .Ε. Υ. Α. Καλύμνου έως 28/02/2015.
4. Α Π Ο Φ Α Σ Η 4 / 2015 : Επικαιροποίηση Στοιχείων Καταναλωτών.
Για την καλύτερη ενημέρωση των αρχείων μας και την σωστή αντιστοιχία που πρέπει να υπάρχει στον κωδικό παροχής του κάθε κτιρίου με τον εκάστοτε ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου κτιρίου , θα πρέπει να προχωρήσουμε στην Επικαιροποίηση των στοιχείων των καταναλωτών . Το αντίτιμο θα ανέρχεται στα 10 ευρώ άνευ Φ.Π.Α. μέχρι 31/12/2015. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Επικαιροποίηση των στοιχείων με το αντίτιμο των 10 ευρώ δεν θα αφορά καινούργια συμβόλαια ύδρευσης κατόπιν αγοράς ή πώλησης και δεν θα αφορά αλλαγές υπόχρεων με ενοικιοστάσια .

Σας ευχαριστώ πολύ.

-Ο-
Πρόεδρος
Γεώργιος Στ. Τρικοίλης


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!