Το ταχύπλοο καταμαράν «Δωδεκάνησος Πράιντ» δεν θα εκτελέσει για λίγες ημέρες τα προγραμματισμένα δρομολόγια από και προς Σάμο.

Από την εταιρεία “Dodekanisos Seaways” ανακοινώνεται ότι λόγω βλάβης στον ένα εκ των δύο μειωτήρων το ταχύπλοο καταμαράν «Δωδεκάνησος Πράιντ» δεν θα εκτελέσει για λίγες ημέρες τα προγραμματισμένα δρομολόγια από και προς Σάμο.

Η εταιρεία με την υπευθυνότητα που την διακρίνει και προκειμένου να μη διακοπεί η σύνδεση της Δωδεκανήσου με τη Σάμο έχει ναυλώσει το πλοίο «Πάτμος Σταρ» το οποίο θα εκτελέσει το τμήμα της γραμμής Σάμος - Πάτμος το πρωί και Πάτμος - Σάμος το απόγευμα.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι ο μεγάλος όγκος των επιβατών από Ρόδο μέχρι την Πάτμο εξυπηρετήθηκαν κανονικά από το ταχύπλοο καταμαράν «Δωδεκάνησος Εξπρές».

Η βλάβη αναμένεται να αποκαταστηθεί μέχρι την Παρασκευή.

Παρακαλούνται οι επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν από και προς τη Σάμο να επικοινωνούν προηγουμένως με τα κεντρικά γραφεία της DodekanisosSeawaysκαι στο τηλέφωνο 22410-70590 για περισσότερες πληροφορίες.

Η εταιρεία ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες που ταλαιπωρήθηκαν την Κυριακή και ελπίζει στην κατανόηση του επιβατικού κοινού.

  

Από την Διεύθυνση 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!