Ανακοίνωση της Β' ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου για την Παλαιστίνη

Ανακοίνωση για την Παλαιστίνη Η Β' ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου ενισχύει και συμμετέχει με όλες τις δυνάμεις της για την επιτυχία της καμπάνιας αλληλεγγύης «Ένα τετράδιο για τα παιδιά της Παλαιστίνης» που διοργανώνουν, η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία, η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Οργάνωση Εκπαιδευτικών και η Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργατών.
Καλούμε τους μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, φορείς, να συμμετέχουν στην καμπάνια αυτή χαρίζοντας ένα μολύβι, μια γόμα, ένα στυλό, ένα τετράδιο, γραφική ύλη και χρήματα, στα παιδιά που πασχίζουν μέσα στα ερείπια να ξαναβρούν τα σχολικά τους είδη, να ξαναβρούν την ελπίδα που γεννάει σε αυτά το σχολείο.
Είναι τραγικά τα στοιχεία που έρχονται από την Παλαιστίνη, όπου πάνω από 560 μαθητές έχουν σκοτωθεί, περισσότεροι από 3.000 έχουν τραυματιστεί και τουλάχιστον 277 σχολεία έχουν κατεδαφιστεί από τους βομβαρδισμούς.
Η βαρβαρότητα και η απανθρωπιά των Ισραηλινών, όπου δεν διστάζουν να εκτελούν εν ψυχρώ άοπλους Παλαιστίνιους, να βομβαρδίζουν κατοικημένες περιοχές, έγινε φανερή από τις οθόνες των τηλεοπτικών δεκτών, αποκαλύπτοντας το αποκρουστικό τους πρόσωπο.
Η στήριξη των μαθητών της Παλαιστίνης πέραν της ανθρωπιστικής της προσφοράς, εκπέμπει και ένα μήνυμα αντιπολεμικό, αντι-ιμπεριαλιστικό, μιας και ο πόλεμος που μαίνεται για δεκαετίες μόνο τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών εξασφαλίζει.
Άλλωστε το έχουμε ξαναδεί στη Γιουγκοσλαβία, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στη Λιβύη, στη Συρία, στην Ουκρανία. Το έργο που παίζεται έχει πάντοτε δύο πλευρές, το «θύμα»,το λαό που θυσιάζεται και σκοτώνεται και το «θύτη», το κεφάλαιο που αυγαταίνει.
Επιπλέον κάνουμε σαφές και στην Ελληνική κυβέρνηση, η οποία βρίσκεται στο πλάι όχι μόνο των Ισραηλινών, αλλά και της Ε.Ε, Αμερικάνων, των Ουκρανών φασιστών στηρίζοντας εμπράκτως τα σχέδια τους για ξαναμοίρασμα των λαών, ότι η θέση μας είναι με τους λαούς και όχι με τα μονοπώλια.
Αλληλεγγύη τώρα στην πάλη των λαών.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
 
Ο Πρόεδρος                         Η Γραμματέας
Ρούσσος Μιχάλης                  Ρώϊμπα Φωτεινή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!