Δελτίο Τύπου για Διαγωνισμό EUROSCOLA

Με την ευκαιρία της επιτυχίας τους στον μαθητικό διαγωνισμό EUROSCOLA, που αφορά τον τρόπο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Δήμαρχος Καλυμνίων έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στους μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Καλύμνου, οι οποίοι πήραν μέρος και διακρίθηκαν .

Την πρώτη θέση στον διαγωνισμό, που αφορούσε την Περιφέρειά μας, κατέλαβε η μαθήτρια Μουζουράκη Γεωργία, ενώ οι μαθητές Μονοκάνδηλος Νικόλας, Καλαφάτη Μαρία και Παστρικός Νικόλας κατέλαβαν αντίστοιχα την 10η, 14η και 16η θέση.

Στην επιστολή του προς τα παιδιά, ο κος Δήμαρχος αναφέρθηκε στο πόσο ενθαρρυντικό γεγονός αποτελεί το να διαπιστώνει κανείς ότι η σημερινή νεολαία έχει σημαντικές γνώσεις και ενδιαφέροντα, που αφορούν στον τρόπο λειτουργίας θεμελιωδών θεσμών, όπως είναι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Τόνισε δε, ότι αυτό αποτελεί σημαντική εγγύηση για το ότι θα αποτελέσουν και στο μέλλον ενεργά κύτταρα της κοινωνίας μας και θα συμβάλουν με τον δικό τους τρόπο στην ποιοτική αναβάθμιση και την πρόοδο της.

Ο κος Δήμαρχος κλείνοντας ευχήθηκε στα παιδιά κάθε πρόοδο για το μέλλον.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!