Συγχαρητήρια Βουλευτών

Συγχαρητήριες επιστολές προς τους εκλεγέντες Βουλευτές του Νομού μας, έστειλε ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, με τις οποίες εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια και τις ειλικρινείς ευχές του.

Ο κος Δήμαρχος σημείωσε ότι στην ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία για τον τόπο μας, όπως είναι η συγκεκριμένη, η εμπειρία στα κοινά, η γνώση των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής μας καθώς και η διάθεση για δουλειά, θα αποτελέσει την εγγύηση της προσφοράς τους, όχι μόνο στη Δωδεκάνησο αλλά και στην πατρίδα μας γενικότερα.

Τόνισε δε, ότι τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και η δημοτική αρχή του νησιού μας στο σύνολό της, προσβλέπει σε μια συχνή επαφή και δημιουργική σύμπραξη με τους εκλεγμένους εκπροσώπους του Νομού μας στο Κοινοβούλιο.

Κλείνοντας o κος Δήμαρχος υπογράμμισε ιδιαίτερα, ότι είναι χρέος όλων των αιρετών να πορευθούν από κοινού στον δρόμο στον οποίο έχουν υποδείξει οι συμπολίτες μας με την ψήφο τους. Ένας δρόμος, που -όπως αναφέρει χαρακτηριστικά- έχοντας ως βάση τον αμοιβαίο σεβασμό, τη γνώση της υπάρχουσας κατάστασης και την από κοινού συνεργασία, θα οδηγήσει σε σημαντική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Θα διασφαλίσει δε επίσης, την ανάπτυξη και βελτίωση των υποδομών -όπου αυτό είναι απαραίτητο- καθώς και την επίλυση των κρίσιμων ζητημάτων της καθημερινότητας, τα οποία συχνά στέκονται ως τροχοπέδη στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του τόπου μας.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!