ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Συγχαίρουμε την πρωτοβουλία των φίλων του ΚΕΘΕΑ στο νησί μας να κινητοποιήσει τον Καλυμνιακό Λαό την προσεχή Κυριακή για τα ναρκωτικά.

Ξεκινώντας την πορεία αυτή από το Χωριό, την περιοχή που πλήττεται περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή της Καλύμνου, με κατάληξη το Δημαρχείο, το παράρτημα του ΚΕΘΕΑ θέλει να στείλει ένα μήνυμα ότι έφτασε η ώρα τα ναρκωτικά να γίνουν υπόθεση του κάθε Καλύμνιου, της κάθε Καλύμνικης οικογένειας.
Εμείς ως παράταξη είμαστε υπερήφανοι γιατί στα δύσκολα χρόνια του μνημονίου ως Δημοτική Αρχή στήσαμε την Δομή του ΚΕΘΕΑ και η νέα Δημοτική αρχή θα πρέπει να στηρίξει ουσιαστικά την δομή αυτή με πράξεις και όχι με λόγια.
Επίσης η άλλη Δομή που ξεκινήσαμε ως Δήμος, του ΟΚΑΝΑ, θα πρέπει να την ολοκληρώσουμε το ταχύτερο δυνατό ώστε να μπορούμε να μιλούμε ως τοπική κοινωνία και να λέμε στα νέα παιδιά μας ότι κάναμε αυτό που έπρεπε. Για την παράταξή μας είναι επίσης ανοικτό το θέμα με το Υπουργείο Παιδείας σε επίπεδο εισαγωγής του μαθήματος των ναρκωτικών στα σχολεία.
Στον ακήρυχτο πόλεμο κατά των ναρκωτικών που κάθε λίγο ως τοπική κοινωνία θρηνούμε και ένα θύμα πρέπει να δώσουμε ένα τέλος και να βγει νικητής η Κοινωνία της Καλύμνου.
Γι' αυτό χρειάζεται η συστράτευσή μας και είναι βέβαιο ότι θα νικήσουμε.

Ο
Επικεφαλής της Παράταξής

Δημ. Ελ. Διακομιχάλης


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!