Αγγελία: Ζητούνται δοκιμαστές μανό με αμοιβή 48.000 ευρώ!

Η ιδανική υποψήφια πρέπει να δοκιμάζει 50 μανό και αξεσουάρ νυχιών κάθε μήνα, να τα τεστάρει και να γράφει τη γνώμη της.

Καλά διαβάσατε. Η εταιρεία Nailbox, ζητά άτομο για να δοκιμάζει βερνίκια νυχιών με μισθό... 48.000 ευρώ.

Η ιδανική υποψήφια πρέπει να δοκιμάζει 50 μανό και αξεσουάρ νυχιών κάθε μήνα, να τα τεστάρει και να γράφει τη γνώμη της.

Παράλληλα, θα πρέπει να φωτογραφίζει τα χέρια της και να έχει καλή γνώση της φωτογραφίας.

Και για όσο καιρό εργάζεται στην εταιρεία, η γυναίκα αυτή θα πρέπει να αποφεύγει κάθε εργασία με τα χέρια. Από πλύσιμο πιάτων, σκούπισμα, σφουγγάρισμα μέχρι και την κηπουρική. 

Οι παροχές

Στα θετικά της θέσης εργασίας, εκτός από τον πολύ καλό μισθό, περιλαμβάνεται και το γεγονός ότι δεν υπάρχει ωράριο και μπορεί να εργάζεται από το σπίτι της. Παράλληλα, η γυναίκα αυτή θα έχει τη δυνατότητα να κρατήσει τα προϊόντα που θα δοκιμάζει και να παραλάβει πολλά δώρα από εταιρείες καλλυντικών.

Οι απαιτήσεις

Προφανώς η εν λόγω θέση έχει και κάποιες βασικές απαιτήσεις. Η υποψήφια θα πρέπει να προσέχει την εμφάνισή της και κυρίως τα νύχια της, να έχει ενθουσιασμό για τα προϊόντα ομορφιάς, αλλά και κριτική σκέψη για να διακρίνει τα καλύτερα προϊόντα και χρώματα. Θα πρέπει επίσης να έχει άποψη για τη μόδα, να είναι ενημερωμένη δημιουργεί τις δικές της προτάσεις μόδας.

πηγή: http://www.thetoc.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!